Strona główna
 
Zalecenia dla producentów owoców i warzyw Utwórz PDF Drukuj
Redaktor: Administrator   
Dodano: 30.08.2019 r.
warzywa_i_owoce.jpg      W ostatnich latach odnotowano wzrost powiadomień dotyczących zakażeń owoców patogennymi wirusami przenoszonymi przez żywność. Główne źródła wirusów wżywności, mogą pojawić się podczas pierwotnej produkcji, obejmując wodę, glebę, nawozy, ścieki. Należy stosować takie działania zapobiegawcze, które zapewnią, żesurowiec, który następnie zostanie przetworzony iwprowadzony do obrotu będzie bezpieczny - wolny od zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
Ulotka - pobierz

Odsłon: 38
 
następny artykuł »
Menu witryny
Strona główna
O Gminie
Urząd Gminy
Rada Gminy
Zamówienia Publiczne
Jednostki organizacyjne
Sołectwa
Inwestycje i projekty
Fotogaleria
Do pobrania
Kontakt
Mapa witryny
Informacje dla rolników
Czyste powietrze
RODO - dane osobowe
Advertisement
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Ostrzeżenia meteo
 
Posterunek Policji
    logo_policja.gif

 

Promocja LGD
Nie dla czadu
Advertisement
Advertisement
Advertisement
 
 
 
 
Statystyki
Wizyt wczoraj: 351
Wizyt dzisiaj: 96
Wszystkich wizyt: 773307
Archiwum